mandag 27. april 2009

En helg med Team Nettverk

Forrige fredag var det klart. Fokus og Act Now folka dro på krussetreff, og Team Nettverk ble igjen, klar for en helg med mye jobbing, og mye morro. Og mye jobbing ble det.

Vi startet fredagen ca kl 9, og avsluttet 13 timer senere med is og kaffe i stua. Gjennom dagen hadde vi spikret sammen et konsert lignende tema, som vi skulle fremføre to ganger i løpet av helga. Thaidans og Thaiboksing, gassisk salme, boyband med god og seriøs tekst, samt ekte norsk folkesang, med trampe og klapperytme. Det hele slo utrolig bra an, og vi samlet inn mye penger til NMS sine prosjekter i Laos. KONGE!!

Søndagen hadde vi misjonærstand i Søm Kirke i Kristiansand. Der viste vi bilder, enkel informasjon og fortalte om landene vi hadde vært ute i. NMS driver prosjekter i alle landene, og utrolig artig å kunne fortelle folk om arbeidet vi har vært en del av. Det sies at det største gledene man kan få, er av å hjelpe andre. Og det stemmer så til de grader. For en glede jeg får når jeg tenker på pengene som ble gitt, som kan gi unger i Laos rent vann, utdannelse og mye mer.

I løpet av helga ble det også en tur på meg og Øyvin i kristiansand sentrum. Turen gikk under navnet: Kristiansand, iført crocs og kamera!

Søm kirke i Kristinsand

Cecilie, Øyin og Hanne funderer over malerienes betydning


Mok lærer unger litt Thaiboksing

Fontene ved domkirka i Kristiansand. Fra turen: Kristinsand, iført crocs og Kamera

Ingen kommentarer: